Αντικατοχική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κυθρέας…

Την Κυριακή 16/7/23, αντιπροσωπεία του κόμματος μας ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, με επικεφαλή την Αναπληρωτή Πρόεδρο κυρία Άντρη Σοφοκλή, παρευρέθηκε στην Αντικατοχική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κυθρέας και η Συντονιστική Επιτροπή Ευρύτερης περιοχής Κυθρέας.

Αντιπροσωπεία των διοργανωτών επέδωσε ψήφισμα προς τον Γ.Γ των Ηνωμένων Εθνών σε αξιωματικό της Ειρηνευτικής Δύναμης στο Οδόφραγμα της Μιας Μηλιάς και στη συνέχεια μετέβη στον παρακείμενο Ναό του Αγίου Πολυδώρου για τον Εσπερινό της Αγίας Μαρίνας, τον οποίο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ Γεώργιος.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κυθρέας, δρ. Πέτρος Καρέκλας, τόνισε πως δεν αποδεχόμαστε τα αποτελέσματα του δίδυμου εγκλήματος του 1974 και συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δίκαια δικαιώματα μας σε ετούτη τη ΓΗ που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο εκ Κυθρέας Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με πατριωτικά τραγούδια από την χορωδία του Δήμου Κυθρέας και με λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Αγίας Μαρίνας.

Δηλώνουμε με τη σειρά μας ότι ο τόπος μας δεν έχει ξεχαστεί και ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική Δικαίωση και Επιστροφή στην ΓΗ ετούτη.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!!!

ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ