ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Χρίστου Πιτταρά
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Το Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ενόψει των επικείμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης της 9ης Ιουνίου 2024,
έχει ξεχωρίσει ιδιαίτερα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Χρίστου Πιτταρά για να ηγηθεί της Δημαρχίας του νεοσύστατου Δήμου Λατσιών-Γερίου.
Έχουμε ξεχωρίσει τον κύριο Πιτταρά, για τον χαρακτήρα, το ήθος, την εργατικότητα και την πλούσια κοινωνική δράση του.
Η πολύχρονη εμπειρία του στα κοινά, η συλλογικότητα με την οποία εργάζεται και το πλούσιο έργο που προσέφερε στον Δήμο Λατσιών τα τελευταία 7 χρόνια, αποτελεί μία δυναμική παρουσία, η οποία έχει αγκαλιαστεί από όλους τους δημότες ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων.
Από την πλευρά μας, ως Προσφυγικό Κόμμα, θέλουμε να τονίσουμε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επέδειξε ο ίδιος προσωπικά για τον Προσφυγικό κόσμο και τα προβλήματα του, αφού και ο ίδιος, όντας παντρεμένος με σύζυγο από προσφυγική οικογένεια, συνέδραμε και συνδράμει μέχρι σήμερα, για την στήριξη του Προσφυγικού κόσμου.
Ειδικότερα, θέλουμε να σταθούμε στο ότι πρωτοστάτησε στα θέματα που αφορούσαν και αφορούν τους Προσφυγικούς Συνοικισμούς με τις ακατάλληλες και πλέον επικίνδυνες πολυκατοικίες που χρήζουν αναδόμησης λόγω στατικότητας και φθοράς του χρόνου.
Ο κύριος Πιτταράς, σε συνεργασία με το δημοτικό συμβούλιο και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λατσιών, απέστειλαν επιστολές στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την σοβαρότητα του θέματος ήδη από τα προηγούμενα χρόνια.
Αποτέλεσμα σήμερα των πιο πάνω ενεργειών, είναι η κατεδάφιση και η αναδόμηση των ετοιμόρροπων πολυκατοικιών, αρχής γενομένης Παγκυπρίως, από τον Προσφυγικό Συνοικισμό Αποστόλου Ανδρέα Λατσιών, μέσω του Σχεδίου “Κτίζω” που εφαρμόζεται από την παρούσα κυβέρνηση.
Επιπρόσθετα το Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, έχει ξεχωρίσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Χρίστου Πιτταρά για την κοινωνική προσφορά, τον ανθρωπισμό, την ευαισθησία και την υποστήριξη του προς τις ευάλωτες ομάδες, σημαντικά κριτήρια για εμάς, τα οποία λάβαμε υπόψη για την στήριξη της υποψηφιότητας του.
Ως εκ τούτου,
Το Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, καλεί τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές του, όπως τιμήσουν τον κύριο Πιτταρά με την ψήφο τους για το Δήμο Λατσιών-Γερίου ,στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Άντρη Σοφοκλή
Αναπληρώτρια Πρόεδρος