ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Κυπριανού Φιλίππου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Το Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ενόψει των επικείμενων εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης της 9ης Ιουνίου 2024, έχει διακρίνει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Κυπριανού Φιλίππου για την Αντιδημαρχία του Δήμου Λατσιών.
Έχουμε ξεχωρίσει τον κύριο Κυπριανό Φιλίππου, για την εμπειρία του, τις γνώσεις που διαθέτει, την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει, καθώς και την πλούσια κοινωνική δράση του και ενασχόληση του με τα κοινά που ξεκινά από τα μαθητικά του χρόνια.
Η υποψηφιότητα του κυρίου Κυπριανού Φιλίππου για την Αντιδημαρχία Λατσιών, πιστεύουμε ότι αποτελεί μία ξεχωριστή και συνάμα δυναμική παρουσία, σε έναν ήδη επιτυχημένο Δήμο, όπου ο κύριος Φιλίππου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και θεωρούμε ότι κατέχει τα εχέγγυα ως υποψήφιος Αντιδήμαρχος, να δώσει συνέχεια σε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε τα τελευταία 7 χρόνια στο Δήμο Λατσιών.
Από την πλευρά μας και ως Προσφυγικό Κόμμα και για την διασφάλιση των συμφερόντων, δικαιωμάτων, αιτημάτων, των Προσφύγων μας, Δημοτών Λατσιών-Γερίου, έχουμε ήδη ενημερώσει τον κύριο Κυπριανό Φιλίππου, ότι θα είμαστε σε επαφή, επικοινωνία και διαρκή ενημέρωση και θα αναμένουμε την συνεργασία, συνδρομή και υποστήριξη του, όπου χρειάζεται για να προωθούνται λύσεις και βελτιώσεις στις ανάγκες του Προσφυγικού κόσμου της περιοχής.
Επιπρόσθετα ως Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, έχουμε ξεχωρίσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Κυπριανού Φιλίππου ,για την κοινωνική προσφορά και την υποστήριξη του προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, σημαντικά κριτήρια για εμάς, τα οποία λάβαμε υπόψη για την στήριξη της υποψηφιότητας του.
Ως εκ τούτου, Το Κόμμα ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,
καλεί τα μέλη του, φίλους και υποστηρικτές του, όπως τιμήσουν τον κύριο Κυπριανό Φιλίππου με την ψήφο τους για την Αντιδημαρχία του Δήμου Λατσιών στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΣΤΉΡΙΞΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΛΑΤΣΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΦΛΟΥΡΗΣ